Hjem Har du brug for hjælp? EFTERSALGSSERVICE Jeg modtog en vare, der var for stor/for lille
icone

Jeg modtog en vare, der var for stor/for lille

Vi opfordrer dig til at sammenligne målene på de modtagne varer med den størrelsesguide, som du finder i beskrivelsen af varen. Hvis målene er forskellige (inklusive produktionstolerancen på 2 cm), opfordrer vi dig til at klage på dit kundeområde. Du vil blive bedt om at indsende et foto med målene.

Du kan foretage en reklamation ved at gå til afsnittet "Mine ordrer" i dit kundeområde og klikke på knappen "Flere muligheder".

I samme tema