Hjem Har du brug for hjælp? Min bestilling Hvad er status for min ordre?
icone

Hvad er status for min ordre?

Du kan til enhver tid følge udviklingen i din ordre på din konto.

Her er detaljerne om trinene:

- venter på betaling: Du har endnu ikke betalt for din ordre. Det kan du gøre ved at bruge drop-down-menuen til at vælge betalingsmetode.

- under forberedelse: Din ordre er blevet godkendt, og vores logistikafdeling arbejder på at forberede din pakke.

- pakke under forberedelse: Forberedelsen af din ordre er afsluttet! Pakken vil snart blive overdraget til transportøren.

- ordre afsendt : Pakken er blevet overdraget til transportøren. Klik på sporingslinket for at finde ud af, hvor din pakke befinder sig.

I samme tema