Hem Behöver du hjälp? Min beställning Vad är statusen för min beställning?
icone

Vad är statusen för min beställning?

Du kan när som helst följa hur din beställning framskrider på ditt konto.

Här är detaljerna om stegen:

- väntar på betalning: Du har ännu inte betalat din beställning. Du kan göra det genom att använda rullgardinsmenyn för att välja betalningsmetod.

- under förberedelse: Din beställning har bekräftats och vår logistikavdelning arbetar med att förbereda ditt paket.

- paket i förberedelse: Förberedelsen av din beställning är slutförd! Paketet kommer snart att överlämnas till transportören.

- beställning skickad : Paketet har överlämnats till transportören. Klicka på spårningslänken för att se var ditt paket befinner sig.

På samma tema