Hjem Har du brug for hjælp? Nous Contacter
icone

Kontakt os

Vores mål er at give dig et hurtigt og godt svar på ethvert spørgsmål, du måtte have.
Takket være vores Need Help-sektion kan du nemt finde et svar på dine spørgsmål, så du ikke behøver at vente på en returmail fra os. Vi inviterer dig til at vælge et af emnerne nedenfor eller til at stille dit spørgsmål direkte online!

Ved chat :

Vores kundeservice er tilgængelig via chat direkte på vores hjemmeside

Når en agent er ledig, kan du klikke på "chat nu" nederst på vores websted.

Via e-mail:

Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret på trods af vores sektion "Brug for hjælp", bedes du kontakte os via kontaktformularen.